Novetats

APOSTA, Escola Empresarial Cooperativa, ha confiat a Avenç Assessors, el disseny, tutoria i impartició del programa: Tallers sobre Estructures i Sistemes de Finançament de Projectes de l’Economia Social i Cooperativa.

Per a socis i treballadors d’empreses cooperatives participants en el programa ARACOOP.

  • Taller 1: Gestió financera i productes de finançament empresarial.
  • Taller 2: Anàlisi econòmica i financera, estructura de finançament. Capacitat de retorn. El pla de tresoreria.
  • Taller 3: Negociació bancària, presentació projectes, dossier de negociació.

Llegir més »

Avenç Assessors participa en el PROGRAMA DE DIAGNOSI I ACOMPANYAMENT FINANCERS, 100% subvencionat per ACCIÓ

La Generalitat de Catalunya, amb l’objectiu de millorar la gestió financera de les empreses, a través d’ACCIÓ, t’ofereix:

  • Un Servei d’assessorament especialitzat.
  • Una avaluació rápida de la teva empresa, les seves potencialitats i l’anàlisi de l’estructura financera.
  • Acompanyament expert personalitzat per posar-hi solucions.

En Avenç Assessors, com a especialistes en l’elaboració de diagnòstics d’empresa i plans de millora, en gestió financera i negociació bancària, participem en aquest programa com Assessors Financers homologats, de la mà de CIESC i sota el paraigua de FOMENT, per ajudar-te en la diagnosi i en la millora de la gestió de la teva empresa.

Sense cost per a l’empresa: El programa està subvencionat al 100% per la Generalitat de Catalunya, a través d’Acció, fins el 31.12.2014 i es duu a terme a través d’entitats col·laboradores expertes en gestió empresarial.

Aprofita aquesta oportunitat, només cal que ens truquis i et vindrem a veure quan et vagi be.

Contacte:
Carles Fontanella Roig
Soci
Avenç Assessors, S.L.
Tlf: 639.634.346
Escriu-nos per a més informació

Logotips Acció

Desenvolupament de Negocis

Avenç Assessors complementa la seva activitat entrant en el món de la intermediació i expansió de franquícies i negocis amb la signatura d'un conveni amb l'empresa PASSbusiness i aquesta amb la Confederació de Comerç de Catalunya, conveni de col·laboració que desenvoluparem conjuntament.

Amb aquest conveni, Avenç potenciarà tota la seva activitat de recolzament al món dels comerços i autònoms, afegint a la seva activitat d'assessorar, acompanyar i formar a l'empresa catalana, un nou servei personalitzat d'assessorament i intermediació de negocis, facilitant la compra, venda i traspàs d’empreses, comerços i negocis, i orientant el desenvolupament i expansió de franquícies i xarxes comercials, així com resoldre el finançament de la forma més òptima possible.

Passbusiness i Avenç

Sant Cugat Empresarial (Maig 2014)

Avenç s'ha associat a SANT CUGAT EMPRESARIAL entitat integrada per 150 empreses representatives dels diferents sectors econòmics d'aquest Municipi. Aquesta associació actua com a agent integrador per potenciar i promoure la marca Sant Cugat a través de les seves relacions amb l'Ajuntament i la Càmera de Comerç de Terrassa.

Entre altres accions, SANT CUGAT EMPRESARIAL promou i coordina l'intercanvi d’informació i coneixement, afavoreix les relacions empresarials i s'implica en la resolució de problemes comuns, amb l'objectiu de dinamitzar el teixit empresarial d'aquest Municipi.

Sant Cugat Empresarial i Avenç