Qui som?

AVENÇ està gestionada per professionals de l'àmbit bancari que junts acumulen més de 100 anys, i un expert amb dret mercantil, amb l'objectiu de posar en comú el nostre coneixement al servei i recolzament de les persones i empreses catalanes a les quals ens volem adreçar.

Què fem?

El nostre objectiu és dirigir-nos a aquells empresaris de petites i mitjanes empreses, comerços i autònoms que puguin necessitar de la nostra col·laboració i assessorament.

Com ho fem?

Posant el nostre coneixement al servei de la petita i mitjana empresa catalana per protegir i millorar la seva posició en el mercat, utilitzant la nostra experiència i capacitat de negociació amb els diferents agents econòmics.

Què ens diferencia d'altres assessories?

La nostra dilatada experiència en el món de la Banca en diferents llocs directius ens ha permès dirigir i participar en molts projectes de desenvolupament per a les Pimes i conèixer diferents sectors, proporcionant unes àmplies relacions i un profund coneixement de la forma de treballar amb els bancs, així com dels seus circuits interns. El fet d'haver treballat fonamentalment a les àrees de crèdits i riscos ens permet buscar les millors solucions en el moment de negociar amb les Entitats Financeres i/o altres entitats de finançament públic o privat.