Serveis que oferim

AVENÇ ofereix tant assessorament integral com formació mitjançant cursos, píndoles i xerrades formatives per donar respostes i eines davant de tots els problemes que es poden plantejar en una empresa.

Assessorament personalitzat

Oferim assessorament personalitzat a aquelles empreses que vulguin aprofitar la nostra experiència en el món de la Banca, la qual ens ha permès conèixer molts sectors des de diferents àmbits de l'empresa (financer, producció, comercial etc..)

Volem posar a disposició dels nostres clients el nostre coneixement de la forma de treballar dels Bancs, els seus procediments, la forma d'operar, la forma de seguir les operacions, etc.. amb l'objectiu d'apropar l'entesa amb la Banca d’una forma àgil i professional.

Tenim àmplia experiència en l'àmbit dels re-finançaments financers i tot tipus de reestructuracions: operatives, financeres i estructurals. Això ens permet buscar les millors solucions en el moment de negociar amb les Entitats Financeres i altres actors del món de l'empresa.

Llegir més »

Formació modular per a empreses

Disposem de diferents cursos, píndoles, xerrades formatives que els podem adaptar al perfil dels i a les necessitats de les empreses.

Les empreses poden escollir el curs o cursos a contractar dins del catàleg que oferim, si bé també els podem adaptar segons les seves necessitats o fins i tot preparar cursos ad-hoc que ens puguin demanar.

La flexibilitat volem que sigui un dels nostres trets característics. Hem presentat cursos específics a Patronals Catalanes i alguns dels nostres cursos han estat seleccionats i incorporats per la Diputació de Barcelona en el seu programa "Recull adreçat a donar suport a l'activitat empresarial".

Llegir més »